ΠΑΣΟΚ: «Όχι» στη διοικητική μεταρρύθμιση-ανέκδοτο της ΝΔ

Τρίτη, 05 Αυγούστου 2008 20:38
A- A A+

Boλές στην κυβέρνηση για την προωθούμενη διοικητική μεταρρύθμιση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, διά του αρμόδιου πολιτικού εκπροσώπου του Χάρη Καστανίδη.

«Ο κ. Καραμανλής με τον κ. Παυλόπουλο, αφού για μία ακόμη φορά εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές και αφού απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι διέλυσαν την Ελληνική Αστυνομία, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Σαντορίνης, συζητούν τώρα μία διοικητική μεταρρύθμιση που θυμίζει ανέκδοτο».

Πρόσθεσε δε πως «το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι οι εκλογικοί συσχετισμοί και τα εκλογικά παιχνίδια σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, μέσω της αλλαγής των γεωγραφικών ορίων των Δήμων αλλά και των Περιφερειών».

Ο κ. Καστανίδης προειδοποίησε ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία συζήτηση «για τη διοικητική μεταρρύθμιση - ανέκδοτο της Νέας Δημοκρατίας, εάν δεν τηρηθούν οι θεμελιώδεις, όπως ανέφερε, προϋποθέσεις του βαθέος μετασχηματισμού του κράτους και της άμεσης επίλυση των οικονομικών προβλημάτων Δήμων, Περιφερειών και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή