ΠΑΣΟΚ: Εκτός ελέγχου οι τιμές σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2008 14:42
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική με αφορμή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τον πληθωρισμό και την οικοδομική δραστηριότητα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ.

Η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του κόμματος Λούκα Κατσέλη κατηγορεί την κυβέρνηση για «αταλάντευτη επιλογή για την εξυπηρέτηση των λίγων και εκλεκτών της, σε βάρος των πολλών, των εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών».

Παράλληλα προβλέπει «πρόσθετα επώδυνα μέτρα που θα πλήξουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα, τους λιανεμπόρους και τους μικροεπιχειρηματίες μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο της δημοσιονομικής κατάρρευσης» που όπως υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα προκάλεσε με τις ενέργειές του.

Επίσης κάνει λόγο για δήθεν μάχη κατά της ακρίβειας, που όπως αναφέρει, εχει ως αποτέλεσμα οι τιμές σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης να εκτοξευτεί στα ύψη και να βρίσκονται εκτός ελέγχου.

Αναφερόμενη στα στοιχεία για την οικοδομική δραστηριότητα, υποστηρίζει πως αποτελούν προπομπό για περαιτέρω επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας.

«Το αδιέξοδο για τη χώρα και τους πολίτες θα συνεχιστεί όσο η κυβέρνηση εμμένει σε αυτή τη βαθύτατα αντιαναπτυξιακή και ταξική οικονομική πολιτική, που αποθαρρύνει τις επενδύσεις, αυξάνει τις εισοδηματικές και κοινωνικές ανισότητες, και αφήνει την αγορά να λειτουργεί ασύδοτα χωρίς κανένα έλεγχο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή