M. Λυμπερτά: «Η είσοδός μου στην οκτάδα ο μεγάλος στόχος»

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008 14:43
A- A A+

Η είσοδος στην οκτάδα των 10 χιλιομέτρων, είναι ο μεγάλος στόχος για τη Μαριάννα Λυμπερτά. Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις που έκανε, υποστήριξε ότι «ο μαραθώνιος της κολύμβησης κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις, από τη στιγμή που κάθε φορά οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις ανάγκες του στίβου που φιλοξενεί το αγώνισμα. Η θερμοκρασία του νερού σίγουρα θα παίξει το ρόλο της, όμως όπως και να έχει το πράγμα, εγώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως κάνω πάντα».

Ποιος όμως είναι ο βασικός στόχος για την Λυμπερτά; «Η είσοδός μου στην οκτάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μετάλλια, αφού υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι το βάθρο. Θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη αν έμπαινα στις οκτώ πρώτες».

Η Λυμπερτά αναφέρθηκε και στη γενικότερη μέχρι στιγμής παρουσία της ελληνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου: «Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε πάει και πολύ καλά. Ίσως σε αυτό συντελεί το γεγονός ότι στο εξωτερικό υπάρχει μία γενικότερη "έκρηξη" στο άθλημα, που έχει δημιουργήσει και τη μεγάλη διαφορά. Γενικότερα το κολύμπι είναι πολύ δύσκολο άθλημα, με πολλές απαιτήσεις και πολλές ώρες προπόνησης και προετοιμασίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις