E. Ευσταθίου: «Θέλω 16άδα στο 800άρι»

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008 15:10
A- A A+

Μία θέση στην πρώτη 16άδα, στο 800άρι γυναικών, είναι ο μεγάλος στόχος για την Ελβίρα Ευσταθίου. Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, που για δεύτερο αγώνισμα αντιμετώπισε πρόβλημα με το μαγιό της, δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στο 200άρι πεταλούδα, το οποίο όπως είπε ήταν μία καλή προπόνηση για το βασικό της αγώνισμα.

«Ελπίζω στο 800άρι, που είναι και το αγαπημένο μου αγώνισμα, να φτάσω στην επίδοση που θέλω, ώστε να πλασαριστώ στη 16άδα της τελικής κατάταξης. Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις είμαι στην 23η θέση και ελπίζω ότι με λίγη τύχη θα τα καταφέρω», είπε η Ευσταθίου, η οποία παραδέχθηκε ότι η ελληνική, αλλά και γενικότερα η ευρωπαϊκή κολύμβηση, έχει μείνει στάσιμη σε σχέση με τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

«Υπάρχει μια στασιμότητα σε σχέση με τους Αμερικάνους και τους Αυστραλούς κολυμβητές. Πλέον οι επιδόσεις έχουν ξεφύγει από το μέτρο του δυνατού. Πλέον με τους χρόνους που ένας αθλητής πλασαριζόταν στην οκτάδα πριν από τέσσερα χρόνια, τώρα δεν μπορεί να είναι "παρών" ούτε στα ημιτελικά», κατέληξε η Ευσταθίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις