Αναβολή και του προγράμματος της κωπηλασίας λόγω κακοκαιρίας

Αναβλήθηκαν νωρίτερα οι ιστιοδρομίες στο Κινγκντάο
Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2008 11:30
UPD:11:54
EPA/GERO BRELOER

A- A A+

Αναβλήθηκε για αύριο ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, λόγω κακοκαιρίας. Νωρίτερα υπενθυμίζεται, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (άπνοια και περιορισμένη ορατότητα), αναβλήθηκαν οι σημερινές ιστιοδρομίες στο Κινγκντάο.

Εκτός από τις επιπτώσεις που θα είχε η κακοκαιρία στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, παρουσιάστηκαν προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση από κεραυνούς.

Στο αρχικό πρόγραμμα, η αυριανή ημέρα προέβλεπε ρεπό στην κωπηλασία και έτσι χωρίς μεγάλη αναστάτωση, οι αγώνες θα αρχίσουν αύριο στις 9:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Γιάννης Χρήστου θα έχει μία ημέρα να ξεκουραστεί, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει μία από τις θέσεις 7-12 στο απλό σκιφ ανδρών, κάτι που τον ευνοεί, αφού χθες έκανε υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό του αγωνίσματος, όταν έχασε για περίπου 1 δευτερόλεπτο την πρόκριση στον τελικό.

Αύριο αγωνίζονται στα ημιτελικά και οι σκιφίστες Πολύμερος-Μούγιος, Μπισκιτζή-Τσιάβου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις