Υδατοσφαίριση γυναικών-Ιωσηφίδης: «Αυτή η ομάδα πρέπει ν` αλλάξει»

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2008 16:44
A- A A+

«Η ομάδα αυτή πρέπει να αλλάξει τελείως. Έχει τελειώσει ο κύκλος της». Τάδε έφη, Κούλης Ιωσηφίδης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υδατοσφαίρισης των γυναικών έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αμέσως μετά την ήττα (10-4) από την Ουγγαρία.

«Υπάρχουν κοπέλες κουρασμένες, κορεσμένες και σε κάποια ηλικία. Πρέπει αυτή η ομάδα να αλλάξει. Πρέπει να δουλέψουμε σε άλλες βάσεις. Εγώ πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομοσπονδία και στη συνέχεια να πω αν έχω το κουράγιο και τη διάθεση να ηγηθώ της νέας προσπάθειας».

Ο Κούλης Ιωσηφίδης αναφέρθηκε και στο ματς με την Ουγγαρία: «Ήταν ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι, μέσα στις γενικότερες κακές εμφανίσεις που κάναμε. Η διαφορά είναι ότι σήμερα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αφού δεν είχαμε την ψυχολογία, δεδομένου ότι είχαμε βγει από τους στόχους μας. Δεν έχουμε καν το πάθος που έπρεπε να έχουμε. Τα χέρια μας είναι "βαριά", σε σχέση με τους αντιπάλους που παίζουμε. Ειδικά απέναντι στην Ουγγαρία, που είναι η ομάδα που πάει για να πάρει μετάλλιο, τα πράγματα για μας είναι ακόμη πιο δύσκολα. ¶λλο πάθος εκείνοι, άλλο εμείς, που δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό έκανε και τη διαφορά, η οποία αντικατοπτρίζει την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε. Δεν είχαμε τη σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιπάλους μας. Ενώ έχουμε εντοπίσει τα λάθη που κάνουμε μέσα στους αγώνες, εξακολουθούμε να τα κάνουμε, ενώ ξέρουμε ότι δεν θα μας βγει σε καλό. Χάνουμε από τα δικά μας λάθη. Σε μία διοργάνωση, όπως είναι οι Ολυμπιακοί, μπορείς να κάνεις μόνο μερικά λάθη. Αν κάνεις αρκετά, τότε δεν προλαβαίνεις να γλυτώσεις. Και το κακό είναι ότι εμείς κάνουμε τα ίδια λάθη και μάλιστα σε στιγμές που δεν επιτρέπεται».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις