Στίβος (Σφυροβολία γυναικών-Προκριματικά) - Έκτη η Παπαδοπούλου στο Α' γκρουπ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 09:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Η Στέλλα Παπαδοπούλου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αν και είχε βολές κάτω από το προσωπικό της ρεκόρ, στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών της σφυροβολίας γυναικών, στο Ολυμπιακό τουρνουά στίβου.

Η Ελληνίδα σφυροβόλος πραγματοποίησε τρεις έγκυρες βολές και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στον τελικό, καθώς κατετάγη στην έκτη θέση στο Α' προκριματικό γκρουπ. Η Παπαδοπούλου είχε καλύτερη βολή στα 69.36μ. και περιμένει τώρα το Β' γκρουπ των προκριματικών, για να δει αν θα συνεχίσει στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Παπαδοπούλου ξεκίνησε με 66.68, ενώ στη συνέχεια με 69.36 ανέβηκε στην 6η θέση του γκρουπ. Η τελευταία βολή της έφτασε στο 69.26. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε μία τελευταία βολή πάνω από τα 70 μέτρα για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Την καλύτερη βολή του πρώτου προκριματικού γκρουπ έκανε η Κουβανή Ιπσι Μορέτο, με 73.92. Μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών της, η Στέλλα Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Αν όλα πάνε καλά με το 72.10 που έχω ως ατομικό ρεκόρ, αν προκριθώ στον τελικό θα μπω μέσα στην οκτάδα. Ακόμα και τώρα, με αυτό που έχω κάνει, για μένα είναι πετυχημένη εμφάνιση, μου δίνει άλλο αέρα για να συνεχίσω. Μου στοίχισαν μικρά λαθάκια έκανα στον αγώνα, καθώς σίγουρα μπορούσα να κάνω κάποια καλύτερη βολή.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις