Αρ. Παυλίδης: «Προβολή ασυνάρτητων στοιχείων με την παρέμβαση

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 18:41
A- A A+

Τη βεβαιότητα πως η μόνο η Δικαιοσύνη θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αριστοτέλης Παυλίδης, ενώ απέρριψε τις καταγγελίες του δημάρχου της Τήλου.

«Η αναφορά του Δημάρχου της Τήλου (Οκτώβριος 2006) για την επιλογή, κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού, πλοίου της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λαϊκής Βάσεως των Συμιακών (ΑΝΕΣ) για την εκτέλεση τοπικού δρομολογίου, διαβιβάσθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κι επιστράφηκε, γιατί δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εις βάρος του τότε Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος σήμερα παρακολουθεί επί 19 ημέρες την προβολή ασυνάρτητων στοιχείων με την παρέμβαση "αβανταδόρων", που πάντως δεν αλλάζουν τη βασική αιτία για την οποία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, με τη βεβαιότητα ότι αυτή και μόνο θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Παυλίδης.

Καταλήγοντας σημείωσε πως δεν θα επιτρέψει «σε κανέναν, για κανέναν λόγο να αλλοιώσει την επί 35 χρόνια προσφορά -στον μικρό μας τόπο, Δωδεκάνησα- και την επί 30 περίπου χρόνια στο Κοινοβούλιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή