Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τις καταγγελίες Φ. Μανούση

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 19:36
A- A A+

Νέα δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και του πρωθυπουργού εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των καταγγελιών του εφοπλιστή Φώτη Μανούση.

«Οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση δεν σέβεται ούτε τη Δικαιοσύνη, ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους θεσμούς. Χρησιμοποιεί μια μικρή ομάδα δικαστικών λειτουργών για να συγκαλύπτει τα σκάνδαλα που την αφορούν» υποστηρίζει ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας. Προσθέτει μάλιστα πως σε αυτές τις μεθοδεύσεις, όπως αναφέρει, πρωτοστατεί ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Ρόβλιας σημειώνει ακόμη πως «η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι έκθετοι διότι μεθόδευσαν, και καλύπτουν βέβαια τώρα, την παραβίαση του Συντάγματος στην υπόθεση των καταγγελιών του εφοπλιστή κ. Μανούση».

Παράλληλα αναφέρει πως «ο κ. υπουργός Δικαιοσύνης αποφεύγει να απαντήσει για τις συγκαλυφθείσες ευθύνες του γραφείου του πρωθυπουργού που παρασιώπησε τις καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση του».

Αναφερόμενος στα όσα επισημαίνει για τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου ο κ. Χατζηδάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως ο υπουργός Δικαιοσύνης «με επικίνδυνους πολιτικούς και νομικούς ακροβατισμούς επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλουμε, ότι δηλαδή προΐσταται της συγκάλυψης των σκανδάλων που αφορούν την κυβέρνηση του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή