ΠΑΣΟΚ: Δεν υπάρχει πολιτική αντιντόπινγκ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 20:23
A- A A+

Ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού με αφορμή το νέο κρούσμα ντόπινγκ στην ελληνική αποστολή επιρρίπτει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει πολιτική αντιντόπινγκ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι για τα ζητήματα αυτά «υπάρχει η ατομική ευθύνη των αθλητών, αλλά και οι ευθύνες της πολιτείας που πρέπει να αναληφθούν».

Ανέφερε ακόμη πως «στην Ελλάδα έχουμε από το 2004 υπερσύγχρονους μηχανισμούς ελέγχου ντόπινγκ που δεν έχουν αξιοποιηθεί, ενώ δεν υπήρξε και καμία απόδοση ευθυνών για ό,τι συνέβη με την ομάδα της άρσης βαρών, όπως δεν υπήρξε απόδοση ευθυνών και στα κρούσματα του 2004».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Λιάπη, με την οποία εξέφρασε την οργή του για το νέο κρούσμα, ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε: «Μας ενδιαφέρουν τα συναισθήματα του υπουργού, αλλά περισσότερο μας ενδιαφέρει η πολιτική του. Και πολιτική αντιντόπινγκ δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Εχουμε πρόσφατα κρούσματα και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα».

«Πέρα από την οργή την οποία συμμεριζόμαστε όλοι μας, ο κ. Λιάπης παραμένει υπουργός Πολιτισμού και δεν έχει παραιτηθεί» συμπλήρωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ προς τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή