ΠΑΣΟΚ: Αρχιτέκτονας του κυκλώματος συγκάλυψης σκανδάλων ο υπ. Δικαιοσύνης

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2008 20:27
A- A A+

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης εξαπολύει και πάλι το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις καταγγελίες του εφοπλιστή Φώτη Μανούση κατά του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Αριστοτέλη Παυλίδη και ειδικότερα σχετικά με τη μη αποστολή σχετικής δικογραφίας στη Βουλή.

Ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντίνος Ρόβλιας παραθέτει σειρά δικογραφιών κατά υπουργών που όπως αναφέρει εστάλησαν στη Βουλή και κατηγορεί τον κ. Σωτήρη Χατζηδάκη ότι λέει ψέματα όταν δηλώνει πως οι δικογραφίες που απευθύνονται στη Βουλή για πολιτικά πρόσωπα υποβάλλονται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για έλεγχο της καταρχήν ύπαρξης στοιχείων τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Ο κ. Ρόβλιας καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και προσθέτει: «Για να ζητήσεις όμως συγγνώμη πρέπει να έχεις πολιτική ντροπή. Ο κ. Χατζηγάκης στην προσπάθεια συντονισμού του συστήματος συγκάλυψης των σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή, πέφτει από το ένα ψέμα στο άλλο και από τη μια γκάφα στην άλλη».

Επανέρχεται δε στις αιτιάσεις του για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, συμπληρώνοντας πως ο κ. Χατζηδάκης «έχει αναλάβει τον διττό ρόλο του αρχιτέκτονα και του απολογητή του εξωθεσμικού κυκλώματος, που συγκαλύπτει ή καθυστερεί την αποκάλυψη των σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή