Συνελήφθη ο Παλαιοκώστας ως «εγκέφαλος» της απαγωγής Μυλωνά

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008 23:48
A- A A+

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Γιώργου Μυλωνά, φαίνεται ότι βρήκαν οι Αρχές Ασφαλείας. Αργά σήμερα το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, προσήχθησαν ως ύποπτοι για την υπόθεση τέσσερις Έλληνες. Τρεις συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και ένας στην Κρήτη.

Στην κατοχή των δύο εκ των υπόπτων βρέθηκαν χαρτονομίσματα από τα λύτρα που είχε καταβάλει η οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανάμεσα στους τέσσερις που κρατούνται για την υπόθεση είναι ο γνωστός δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ο Παλαιοκώστας πιάστηκε αργά σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας θεωρείται από την Αστυνομία ως ο «εγκέφαλος» της απαγωγής την οποία σχεδίασε και υλοποίησε μαζί με πρώην συγκρατούμενούς του.

Η απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά είχε γίνει το βράδυ τις 10ης Ιουνίου έξω από το σπίτι στη συμπρωτεύουσα. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν όλο αυτό τον καιρό οι αρχές Ασφαλείας (μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, αποτυπώματα κ.λπ.) κατέληξαν στους συγκεκριμένους υπόπτους, τους οποίους συνέλαβαν χθες με συντονισμένες επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή