Χαλκιά - Παναγιωτόπουλος: Εχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008 18:37
UPD:18:42
A- A A+

«Οι εντολείς μου έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στις δυνατότητές της να διαλευκάνει οριστικά και προς κάθε κατεύθυνση το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη χρήση της ουσίας μεθυλτριενολόνης».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της πρωταθλήτριας Φανής Χαλκιά και του προπονητή της Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Ο κ. Γιώργος Αγιοστρατίτης αναφέρει πως οι πελάτες του θα συμμετάσχουν σε κάθε θεσμική διαδικασία και θα καταθέσουν όταν κληθούν στον αρμόδιο για τα αθλητικά θέματα εισαγγελέα προκειμένου, όπως αναφέρει, να συμβάλλουν στην ανεύρεση της αλήθειας και ανεξάρτητα από τις συνέπειες για αυτούς.

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για ανακρίβειες, ψεύδη και συκοφαντικές διαδόσεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας «από ανθρώπους που αγνοούν ακόμη και την έννοια του τεκμηρίου αθωότητας» και επισημαίνει τα ακόλουθα:

«1. Η Φανή Χαλκιά ουδέποτε με τη θέλησή της και τη συναίνεσή της έλαβε την ουσία Μ3.

»2. Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ουδέποτε προμηθεύτηκε και ουδέποτε χορήγησε σε οποιονδήποτε τρίτο την πιο πάνω ουσία, πολύ περισσότερο δε στην αθλήτριά του Φανή Χαλκιά».

Ο κύριος Αγιοστρατίτης βάλλει με δριμύτητα κατά «αθλητικών παραγόντων», τους οποίους δεν κατονομάζει, και όπως αναφέρει «περιφέρουν τη θλιβερή τους παρουσία καθημερινά στα ΜΜΕ υβρίζοντας και συκοφαντώντας αθλητές και προπονητές προκειμένου να επικρατήσουν στα αθλητικά αξιώματα στα οποία στοχεύουν, και οι οποίοι μέχρι σήμερα εκμεταλλεύονταν τους αθλητές προκειμένου να ανέλθουν οι ίδιοι πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά και εκλιπαρούσαν για μια απλή φωτογράφηση μαζί τους».

Προσθέτει δε πως οι εντολείς του επιφυλάσσονται να ασκήσουν άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους κατά οποιουδήποτε αβάσιμα και χωρίς στοιχεία για την υπαιτιότητά τους, τους δυσφημεί.

Καταλήγοντας σημειώνει πως η Δικαιοσύνη «έχει την ευχέρεια και τη δυνατότητα να ερευνήσει το θέμα σε βάθος και να αποδώσει τις ευθύνες σε αυτούς που πράγματι τις έχουν (και είναι πολλοί , κατα κανόνα δε, εμφανίζονται ως τιμητές των πάντων) και όχι στον εύκολο στόχο που είναι πάντα οι αθλητές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις