«Κανένα θέμα αποχώρησης του Αρ. Παυλίδη από την ΚΟ της ΝΔ»

«Καμία κόντρα» μεταξύ Αρη Σπηλιωτόπουλου - Λ. Ζαγορίτη
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008 14:29
UPD:14:34
A- A A+

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Αριστοτέλη Παυλίδη από την ΚΟ της ΝΔ, ξεκαθάρισε σήμερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κυβερνητικος εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος.

«Έσπειραν το "εάν" και αυτό δεν φύτρωσε», παρατήρησε ο κ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς αν θα διαγραφεί βουλευτής που θα καταψηφίσει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ενώ σε άλλη ερώτηση για τον κ.Παυλίδη και το αν η κυβέρνηση λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά, σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός δεν είναι στην κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν εκείνος που πρώτος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ερωτηθείς τέλος, αν έχουν δίκιο ή άδικο οι βουλευτές και τα κυβερνητικά στελέχη που καλούν τον κ. Παυλίδη να παραιτηθεί, ο Θ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο και πως δεν έχει να προσθέσει τίποτα σε όσα έχουν ειπωθεί.

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει τα περί κόντρας μεταξύ του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, και του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν βλέπει να υπάρχει καμία αντιπαράθεση, ενώ σε παρεπόμενη ερώτηση για δήλωση που φέρεται να έκανε ο κ. Ζαγορίτης, με την οποία εμπλέκει στην υπόθεση Siemens τον κ. Σπηλιωτόπουλο, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε πως δεν έχει διαβάσει τέτοια δήλωση και τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή