Προφυλακιστέοι δύο εκ των συνεργών του Β. Παλαιοκώστα

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2008 16:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

A- A A+

Το δρόμο προς τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον Α’ Ειδικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης δύο εκ των τριών βασικών συνεργών του Βασίλη Παλαιοκώστα, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην υπόθεση απαγωγής του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά.

Οι δύο άντρες, 30 και 28 ετών, μετήχθησαν το μεσημέρι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον Α’ Ειδικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης, και μετά τις απολογίες τους, στις οποίες συνοδεύονταν από πληρεξούσιους δικηγόρους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι δύο κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν για τρία κακουργήματα και έξι πλημμελήματα φέρονται στη διάρκεια των απολογιών τους να αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στην απαγωγή του βορειοελλαδίτη επιχειρηματία.

Στο μεταξύ, ένταση επικράτησε το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κατά τη μεταγωγή των δύο συλληφθέντων. Ομάδα νεαρών που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο φώναξε συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ των δύο κατηγορούμενων και επιτέθηκε σε συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή