ΚΑΕ Ολυμπιακός: Καταγγελία του συμβολαίου του Ματσιγιάουσκας

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2008 20:00
A- A A+

Σε καταγγελία του συμβολαίου συνεργασίας με τον ¶ρβιντας Ματσιγιάουσκας, με υπαιτιότητα του Λιθουανού καλαθοσφαιριστή, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκρινε ως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά το γεγονός πως ο Ματσιγιάουσκας επέστρεψε στην Αθήνα τραυματίας εν όψει της προετοιμασίας και πλέον οι δύο πλευρές θα τα βρουν στα δικαστήρια. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν στοιχεία πως ο Ματσιγιάουσκας τραυματίστηκε σε προπόνηση με τους παίκτες της Νεπτούνας, χωρίς να έχει πάρει άδεια από την ομάδα του.

Το διετές συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Ματσιγιάουσκας ανέρχεται στα 4,4 εκατ. ευρώ με τον Λιθουανό γκαρντ να αρνείται να λύσει τη συνεργασία κα να επιμένει πως τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι κατέθεσε σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2008, ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αίτηση - καταγγελία για τη λύση της σύμβασής της με τον καλαθοσφαιριστή Arvydas Macijauskas, με υπαιτιότητα του τελευταίου, η οποία και επιδόθηκε στον εκπρόσωπο του καλαθοσφαιριστή.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις