ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου»

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2008 14:14
A- A A+

Δριμεία επίθεση κατά του βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Ιωάννη Μπούγα, εξαπέλυσε σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA o εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέχεια της χθεσινής καταγγελίας του κόμματος ότι αλλοιώθηκαν ψηφοδέλτια των βουλευτών της ΝΔ κατά τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης που διενεργήθηκε στη Βουλή το Μάιο.

«Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και νομίζω ότι όποιος καλόπιστος πολίτης είδε τη χθεσινή εικόνα, δεν μπορεί να καταλάβει …γιατί μπαίνουν ψηφοδέλτια στις τσέπες και γιατί υπάρχουν πέρα-δώθε διαφόρων ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Σε απάντηση των κατηγοριών του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, ο Ιωάννης Μπούγας που φέρεται να εμπλέκεται στη νοθεία, δήλωσε ότι «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος ήταν προδιαγεγραμμένο, διότι πολύ νωρίς όλοι οι βουλευτές είχαν δηλώσει τι επρόκειτο να ψηφίσουν» και πρόσθεσε ότι ήταν μία ψηφοφορία στην οποία δεν ανέμενε κανείς εκπλήξεις.

Ωστόσο, ο κ. Παπαγεωργίου επέμεινε ότι το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «ότι κάποιοι εκ των βουλευτών σας (της ΝΔ) ήταν εμφανώς εκτός γραμμής και τους βάλατε μέσα στη γραμμή αλλάζοντας το αποτέλεσμα» προσθέτοντας ότι η ΝΔ υποτιμάει τη νοημοσύνη του κόσμου.

«Έρχεστε από χθες και λέτε ότι το εκτός γραμμής που είπε ο κ. Αγοραστός, αφορούσε ότι (η ψήφος) δεν ήταν ακριβώς στο τετραγωνάκι» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Αν η ΝΔ το είχε αυτό (το βίντεο) και ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, θα είχαν κατέβει στο Σύνταγμα με μαύρες σημαίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή