ΠΑΣΟΚ: «Συστηματική αφαίμαξη της μέσης εισοδηματικής τάξης»

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2008 16:31
A- A A+

Σκληρή κριτική για τα νέα φορολογικά μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών άσκησε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Ο κ. Αλογοσκούφης έβαλε και αυτός τους ανθρώπους που έχουν ΤΕΒΕ, με τα μπλοκάκια, στην ίδια μοίρα με το απαράδεκτο έτσι κι αλλιώς χαράτσι, την κατάργηση του αφορολόγητου για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες», δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου καταγγέλλοντας ότι η ΝΔ έχει επεκτείνει την τακτική του «μπλοκ» από τον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

«Δυστυχώς, τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει διογκωθεί απαράδεκτα ο αριθμός αυτών των νέων ανθρώπων, οι οποίοι δουλεύουν με μπλοκάκι στο δημόσιο αλλά και στα Ασφαλιστικά Ταμεία, σε υπηρεσίες Υπουργείων ακόμη και στο Υπουργείο του κ. Αλογοσκούφη» τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίο να δοθεί προτεραιότητα στη σωστή στελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας για να τηρείται η εργατική νομοθεσία.

Τέλος, η κ. Χριστοφιλοπούλου έκανε λόγο για μια οικονομική αφαίμαξη που ευνοεί η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει μία συστηματική αφαίμαξη της μέσης εισοδηματικής τάξης των Ελλήνων, είτε αυτοί είναι μισθωτοί, είτε αυτοί είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, εις όφελος ολίγων και ισχυρών, ορισμένων συμφερόντων, τα οποία ευνοεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή