Αύριο στις 18:00 το Πανεργατικό Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση του προεδρείου της ΓΣΕΕ με τον Γ. Παπανδρέου τη Δευτέρα
Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2008 12:31
A- A A+

Αύριο στις 18:00 πραγματοποιείται το Πανεργατικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις ομιλίες και την έγκριση του ψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση – πορεία και θα παραδοθεί το ψήφισμα με τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων.

Σήμερα, κλιμάκιο της ΓΣΕΕ επισκέφθηκε τους απεργούς πείνας της ΒΙΑΜΥΛ, τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της SIEMENS και στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία. Σύμφωνα με τη Συνοσπονδία, στη SIEMENS ο Γενικός Διευθυντής αρνήθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και απαγορεύτηκε η είσοδος στα ΜΜΕ. Ωστόσο η Συνομοσπονδία με την παρουσία των ΜΜΕ μπήκε στο χώρο και πραγματοποίησε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους εξέφρασαν την οργή και αγανάκτησή τους και δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους για την συνέχιση της λειτουργίας των βιώσιμων και παραγωγικών αυτών μονάδων.

Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή 5/9 το πρωί, κλιμάκιο της Συνομοσπονδίας πραγματοποίησε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς ενώ στις 19:00 ανάλογη σύσκεψη θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Σερρών.

Τέλος, τη Δευτέρα 8/9, το προεδρείο της ΓΣΕΕ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή