ΔΕΘ: Εγκαίνια πληροφοριακών κέντρων ΕΛΑΣ και Π.Σ.

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2008 15:37
UPD:16:04
ΑΠΕ/MEGAPRESS/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

A- A A+

Το Πληροφοριακό Κέντρο (Περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια το Πληροφοριακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο της 73ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια παρέστησαν o Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας και του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας, οι οποίοι με ομιλίες τους χαιρέτισαν τα εγκαίνια των αντίστοιχων Πληροφορικών Κέντρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι της Νομαρχιακής και Τοπικής αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι Πρυτανικών και Δικαστικών Αρχών, Πρόεδροι Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ανώτατοι απόστρατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, Πυροσβεστικής και Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και οργανισμών, καθώς και πλήθος πολιτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή