Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008 15:15
UPD:15:48
Γ.Γ. Επικοινωνίας - Γ.Γ. Ενημέρωσης

Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου

A- A A+

Απορρίπτοντας τις επικρίσεις για την παρουσία του πρωθυπουργού κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, δήλωσε πως «οι Έλληνες πολίτες παρακολούθησαν τον πρωθυπουργό στην ομιλία του και τη συνέντευξη Τύπου και γνωρίζουν ότι έχουν έναν πρωθυπουργό που λέει την αλήθεια, περιγράφει μια πραγματικότητα που ζούμε όλοι στο διεθνές περιβάλλον και στη χώρα μας και δίνει λύσεις μέσα από πολιτικές σταθερές, σίγουρες, ουσιαστικές και πάνω απ' όλα ειλικρινείς».

Στην επισήμανση εξάλλου, ότι ο κ. Καραμανλής διάβαζε συχνά από τις σημειώσεις του για να απαντήσει στις ερωτήσεις που δεχόταν, ο κ. Ρουσόπουλος εκτίμησε πως είναι λάθος η διαπίστωση ότι ο πρωθυπουργός είχε μπροστά του σημειώσεις, από τις οποίες αντλούσε απαντήσεις.

Ερωτηθείς για το θέμα της Ολυμπιακής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως είναι σε καλό δρόμο και επανέλαβε τη δέσμευση του πρωθυπουργού ότι δεν θα χάσει κανείς εργαζόμενος τη δουλειά του και ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για το τι θα γίνει στην Ο.Α. της νέας εποχής.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν επίκειται αλλαγή στην ηγεσία της ΔΕΗ, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή