ΠΑΣΟΚ: Δριμεία επίθεση κατά Σανιδά και Χατζηγάκη

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008 17:58
A- A A+

«Ο κ. Σανιδάς υποκαθιστώντας τον φυσικό δικαστή, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, αλλά και την κοινή λογική απαλλάσσει προκαταβολικά όσους έλαβε εντολή να απαλλάξει για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου», δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με την παραγγελία του κ. Σανιδά για νέα δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης των ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου.

«Οι θεσμικές εκτροπές της κυβέρνησης Καραμανλή δεν έχουν τέλος», συμπλήρωσε ο κ. Ρόβλιας. «Ρωτάμε τον κ. υπουργό της Δικαιοσύνης:

Ακούει; Βλέπει; Διαβάζει; Θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα και τους θεσμούς; Θα αναλάβει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του; Θα συνεχίσει να θυσιάζει την προσωπική του σοβαρότητα και αξιοπρέπεια στο βωμό του κομματικού οφέλους και μέχρι πότε; Που τελειώνει ο κατήφορος κ. Χατζηγάκη;»

Όπως είπε ο κ. Ρόβλιας «ο κ. Σανιδάς, υπό το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης, ζήτησε να διερευνηθεί εκ νέου η υπόθεση των ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου. Δυστυχώς όμως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπέπεσε και πάλι σε αδικαιολόγητο νομικό και πολιτικό ατόπημα, με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ. Συμπληρώνεται έτσι η εικόνα μιας κυβέρνησης που καταρρέει και γι΄ αυτό προσπαθεί να κλείσει, όπως - όπως, τις σοβαρές προσωπικές εκκρεμότητες των στελεχών της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή