Βαριές κατηγορίες κατά Γ. Βουλγαράκη και Θ. Ρουσόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008 17:24
Βουλή των Ελλήνων

Γ. Καρατζαφέρης: Φτωχό κράτος, φτωχοί πολίτες, πλούσιοι υπουργοί

A- A A+

Βαριές κατηγορίες κατά των υπουργών Γ. Βουλγαράκη και Θ. Ρουσόπουλου εξαπέλυσε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., στηλιτεύοντας παράλληλα την κάλυψη που παρέσχε ο πρωθυπουργός στα δύο κυβερνητικά στελέχη.

Ο κ. Καρατζαφέρης παρουσίασε στη Βουλή συμβόλαια από τα οποία, όπως είπε, προκύπτει ότι η σύζυγος του Γ. Βουλγαράκη, Κατερίνα Πελέκη, εισέπραξε ποσό ύψους 300.000€ για τις συναλλαγές της Μονής Βατοπεδίου, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Ναυτιλίας είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγός του παρείχε αμισθί τις υπηρεσίες της.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο κ. Καρατζαφέρης και για το Θεόδωρο Ρουσόπουλο, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για γρήγορο πλουτισμό, καθώς όπως είπε όταν ξεκινούσε την καριέρα του στην πολιτική είχε στην κατοχή του μόνο ένα ακίνητο στην Καισαριανή, ενώ στην πορεία απέκτησε σπίτια από κατασκευαστικές εταιρείες που συνεργάζονται με το δημόσιο.

ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ
Αντιπαράθεση Γ. Αλογοσκούφη - Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή

Αντιπαράθεση Γ. Αλογοσκούφη - Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή

«Είναι άνανδρο να μιλάτε για υπουργούς που είναι απόντες και έχουν απαντήσει επαρκώς», απάντησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή