Γ. Παπακωνσταντίνου: Προσπάθεια αλληλομετάθεσης ευθυνών στη ΝΔ

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008 18:38
A- A A+

Για προσπάθεια αλληλομετάθεσης ευθυνών μεταξύ αξιωματούχων της ΝΔ, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου, και σημείωσε ότι «ουδείς αντιλαμβάνεται ποιος ακριβώς υπέγραψε την παραχώρηση εδαφών στη Μονή, που οδήγησε σε πώληση, σε υψηλότερες τιμές, για εμπορικούς σκοπούς».

«Ουδείς, επίσης, αναλαμβάνει ευθύνες», υπογράμμισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου, που έχει εκτελεστικά όργανα και μεσάζοντες».

«Προκαλούν τεράστια εντύπωση, όχι μόνο τα ποσά, αλλά και το ποιος ακριβώς εκτέλεσε αυτό το σκάνδαλο», τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και καταλήγοντας δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, θα αναζητήσει ευθύνες και θα ζητήσει να πάει η υπόθεση στη Βουλή. Ήδη -είπε- το ΠΑΣΟΚ έθεσε ερώτημα αν ο κ. Σανιδάς έστειλε το φάκελο στη Βουλή.

Όσο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο αίτημα του Αλέκου Αλαβάνου για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ ανέθεσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ως κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, να μάθει αν εστάλη από τον κ. Σανιδά ο φάκελος της υπόθεσης στο Κοινοβούλιο και θα προβεί σε ενέργειες, όταν αυτό θα ξεκαθαρίσει και θα ανοίξει η Ολομέλεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή