Κιλκίς: Το καταστροφικό της έργο συνεχίζει η φωτιά στο όρος Μπέλες

Σε ύφεση η φωτιά στην Αριδαία Πέλλας
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008 09:46
A- A A+

Μαίνεται η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στο όρος Μπέλες, στο νομό Κιλκίς. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί 45 πυροσβέστες, ενώ στη διάρκεια της ημέρας επιχειρούν και εναέρια μέσα.

Στο μεταξύ σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξέσπασε τη Δευτέρα, σε δασική έκταση στην περιοχή «Κίτκα» στο δημοτικό διαμέρισμα Προμάχων στην Αριδαία Πέλλας. Στην περιοχή επιχειρούν 14 οχήματα της Πυροσβεστικής με 45 άνδρες.

Εξάλλου 60 στρέμματα χορτολιβαδικής και σαράντα στρέμματα δασικής έκτασης έχει αποτεφρώσει φωτιά που βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, στο δημοτικό διαμέρισμα Γαλατινής, του Δήμου Ασκίου στην Κοζάνη. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά οχήματα και 12 άνδρες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 17 ατόμων. Στην περιοχή επιχειρούν και εναέρια μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί, επίσης, αφού νωρίτερα αποτέφρωσε περίπου 40 στρέμματα δασικής έκτασης, πυρκαγιά σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο ¶νω Γραμματικό του δήμου Βεγορίτιδας στην Πέλλα. Στην περιοχή επιχειρούν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή