B. Mιχαλολιάκος: Επραξα το καθήκον μου

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008 13:34
UPD:13:36
A- A A+

«Αισθάνομαι ότι έπραξα το καθήκον μου απέναντι στον λαό, απέναντι στην ελληνική κοινωνία και στην παράταξη βεβαίως στην οποία ανήκω από την ίδρυσή της. Μια παράταξη που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο και θα προσφέρει ακόμα περισσότερα».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Alpha 98,9 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος σχετικά με την απόφασή του να πει «ναι» στο φορολογικό νομοσχέδιο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/12/1561967.htm .

«Το καθήκον μου δεν είναι να πλήττω τη ΝΔ, αλλά να επιχειρώ με τις πενιχρές μου δυνάμεις να προσπαθώ να την βελτιώνω… Προτιμώ να δίνω ευκαιρίες στην παράταξη μου παρά να την πυροβολώ», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ανέφερε ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Αλογοσκούφη «ή να αποσύρει το άρθρο ή να το διορθώσει έτσι ώστε να μη δημιουργήσει τις κοινωνικές αδικίες που θα δημιουργήσει αν μείνει όπως είναι. Δεν το βελτίωσε ουσιαστικά, το έκανε οριακά».

Για Βατοπέδιο

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τα όσα δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης περί «παγώματος» της ανταλλαγής εκτάσεων δεν επαρκεί και ζήτησε «να δοθούν και στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων χρησιμοποίησαν τη Μονή ως μεσάζοντα. Δεν φωτογραφίζω κανέναν με αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή