Δίκη Φιλόπουλου - «Στροφή» των μαρτύρων σε σχέση με τις προηγούμενες καταθέσεις τους

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008 15:27
A- A A+

Διαφοροποιημένοι σε σχέση με τις προανακριτικές και ανακριτικές καταθέσεις τους εμφανίστηκαν οι μάρτυρες που κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη φονική συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία, στις 29 Μαρτίου του 2007.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δέκα οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για την συμπλοκή και όσους συμμετείχαν σε αυτήν.

Αρκετοί από τους μάρτυρες εμφανίστηκαν διαφοροποιημένοι σε σχέση με τις καταθέσεις, που έχουν δώσει στην Ασφάλεια και κατά την ανάκριση, καθώς τότε είχαν πει ότι βρίσκονταν στο σημείο των επεισοδίων, ενώ τώρα δήλωσαν ή ότι δεν ήταν στο σημείο ή ότι παρέμειναν για τόσο λίγο, ώστε δεν πρόλαβαν να δουν τους δράστες της συμπλοκής και της δολοφονίας του νεαρού Μιχάλη Φιλόπουλου.

Κάποιοι από τους μάρτυρες, που είχαν κατονομάσει συγκεκριμένους κατηγορούμενους, σήμερα είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι, ενώ και για πρόσωπα που είχαν αναγνωρίσει από φωτογραφίες, τώρα είπαν ότι δεν είναι σίγουροι και ότι μπορεί να είχαν κάνει λάθος.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις