ΠΑΣΟΚ: Ορατός ο κίνδυνος επιτήρησης λόγω ανικανότητας διαχείρισης

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008 18:57
A- A A+

Έντονα επικριτικός κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομίας εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης για τα αποτελέσματα του Εcofin.

«Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ με υπουργό Οικονομίας τον κ. Αλογοσκούφη, που υπερέβη το έλλειμμα του 3% και έβαλε την χώρα σε επιτήρηση, μία φορά για πολιτικούς λόγους και τώρα κινδυνεύουμε να μπούμε (υπό επιτήρηση) για δεύτερη φορά για λόγους ανικανότητας διαχείρισης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Πρόσθεσε ακόμη πως ενώ επί ΠΑΣΟΚ οι μεγάλοι στόχοι ήταν η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα μεγάλα έργα, τώρα «ο εθνικός στόχος είναι να αποφύγουμε την επιτήρηση».

Σχολιάζοντας, ερωτηθείς σχετικά, τη δήλωση του κ. Αλογοσκούφη ότι «ο κ. Παπανδρέου κινείται σε τριτοκοσμικές λογικές» και αυτή του κ. Χατζιδάκη ότι οι προτάσεις Παπανδρέου «θυμίζουν διαφήμιση του λαϊκού λαχείου», τόνισε ότι «τριτοκοσμικός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κ. Αλογοσκούφης τις δημόσιες επιχειρήσεις σε αυτή τη χώρα». Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Χατζηδάκη σημείωσε: «Να ασχοληθεί λίγο περισσότερο να περισώσει την Ολυμπιακή και να αφήσει τα σχόλια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή