Γ. Καρατζαφέρης: «Το σύστημα Ρουσόπουλου έχει υποκαταστήσει τη δημοκρατία»

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008 12:54
UPD:12:57
A- A A+

Κλιμακώνει τις επιθέσεις του κατά του υπουργού Επικρατείας, Θ. Ρουσόπουλου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης. Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Αθήνα 984, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε για «σύστημα Ρουσόπουλου» που «έχει υποκαταστήσει τη δημοκρατία».

«Ποδηγετείται και η τρίτη και η τέταρτη άτυπη εξουσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και «γι αυτό ο πρωθυπουργός βλέπει το κόμμα του να πηγαίνει στον Καιάδα».

Όπως εξάλλου εκτίμησε, «αν ο Κώστας Καραμανλής δεν πάει σε ευρύ ανασχηματισμό θα οδηγηθεί στις κάλπες θέλοντας και μη από γεγονότα», τοποθετώντας τις όποιες εξελίξεις το Νοέμβριο.

Σε άλλη συνέντευξή του, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι «η ΝΔ θα συνεχίσει να χάνει όσο ο κ. Καραμανλής κρατάει ανθρώπους οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά στην εκλογική της βάση. Όπως ο κ. Ρουσόπουλος, η απειλή της κ. Ζαχαρέα ότι "ο Καραμανλής δεν μπορεί να κάνει εκλογές χωρίς τον Ρουσόπουλο"».

«Αυτά τα εκφυλιστικά φαινόμενα νομίζω ότι δημιουργούν τριγμούς στη βάση της ΝΔ. Είναι θέμα επιλογής του πρωθυπουργού να αλλάξει ρότα, για να ξαναμαζέψει τον κόσμο του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή