ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση απαξίωσε τις ΟΑ με στόχο την οριστική διάλυση

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008 19:44
A- A A+

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Μεταφορών για το κυβερνητικό σχέδιο για την Ολυμπιακή εξαπέλυσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

Οι κύριοι Σιφουνάκης και Τσιόκας υποστήριξαν πως η κυβέρνηση με μεθοδευμένο τρόπο προχώρησε στην απαξίωση της εταιρείας με τελικό στόχο την οριστική της διάλυση και την παράδοση του μεριδίου της αγοράς που κατέχουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές στους ανταγωνιστές της.

Μάλιστα, χαρακτήρισαν τον κ. Χατζηδάκη νεκροθάφτη των Ολυμπιακών Αερογραμμών και υποστήριξαν ότι προχώρησε σε μυστική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς ενημέρωση του Κοινοβουλίου, χωρίς καμία συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Επίσης εξέφρασαν την άποψη με το σχέδιο της κυβέρνησης, συρρικνώνεται το πτητικό έργο της εταιρείας και μειώνεται το προσωπικό της, ενώ αναφερόμενοι στο σχέδιο για την εξασφάλιση των εργαζομένων έκαναν λόγο για μεσαιωνική συμφωνία.

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διερωτήθηκαν τι θα γίνει αν δεν βρεθεί επενδυτής, ενώ ερωτηθέντες αν το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για επανακρατικοποίηση της εταιρίας, εφόσον έλθει στην εξουσία, δεν έδωσαν σαφή απάντηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή