Θ. Ρουσόπουλος: Λαμβάνουμε τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 15:17
A- A A+

«Σε κάθε περίπτωση, εμείς και διαβάζουμε τις δημοσκοπήσεις και τις χρησιμοποιούμε ως εργαλεία δουλειάς και παίρνουμε τα μηνύματα», δήλωσε σήμερα στο pressroom o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θ. Ρουσόπουλος, ερωτηθείς αν υπάρχει προβληματισμός στην κυβέρνηση από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Ο κ. Ρουσόπουλος επανέλαβε ότι οι έρευνες φωτογραφίζουν, απεικονίζουν τη στιγμή, σημειώνοτας ότι τα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της διεθνούς συγκυρίας είναι δύσκολα.

Στην παρατήρηση εξάλλου ότι η ΝΔ δεν βγαίνει δεύτερο κόμμα λόγω των επιπτώσεων από τη διεθνή κρίση, αλλά εξαιτίας των συμπεριφορών υπουργών και των καταγγελιών για σκάνδαλα, ενώ παράλληλα το αίτημα για ανασχηματισμό γίνεται όλο και πιο επιτακτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να κάνει οιοδήποτε σχόλιο.

Στην επισήμανση τέλος, ότι η ίδια αντίδραση σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων υπήρχε και επί κυβερνήσεων Σημίτη, ο Θ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει μια τεράστια ειδοποιός διαφορά:

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ
Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου

Ακούστε το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ -είπε- υπήρχαν διαρκώς σχολιασμοί επί των δημοσκοπήσεων και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Τις δημοσκοπήσεις όπως σχολιάζονταν πάντοτε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ανάλογα αν πίστευαν ότι τους συμφέρει ή όχι, τις θεωρούσαν σωστές ή λάθος. Από μένα δεν το ακούσατε ποτέ αυτό, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι ενώπιον σας», επεσήμανε και κατέληξε λέγοντας:

«Οι δημοσκοπήσεις όντως στέλνουν κάποια μηνύματα και αυτά τα μηνύματα προβληματίζουν κάθε σοβαρό πολιτικό, κάθε κυβέρνηση. Δεν μένει, δηλαδή, απαθής η κυβέρνηση απέναντι στα προβλήματα και στα ζητήματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή