Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008 07:00
A- A A+

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ βροχές και στα βορειοανατολικά καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στη Δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και βαθμιαία θα σταματήσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στην Ηπειρο θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή