Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 07:00
A- A A+

ΣΤΑΔΙΑΚΗ αύξηση των νεφώσεων από τα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα στη Δυτική Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά ανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Ηπειρο τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν αργότερα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στην Ανατολική 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα βόρεια θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει. Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι 4 Μποφόρ αργότερα νότιοι νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο και τοπικές καταιγίδες οι οποίες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με τα Μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί. Στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή