Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 13:35
UPD:13:59
A- A A+

Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα αύριο, την Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αντιθέτως, από την επόμενη Δευτέρα προβλέπεται βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, για την Παρσκευή 26 Σεπτεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Το Σάββατο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Νότια Ηπειρωτική χώρα και το Αιγαίο και στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 Μποφόρ. Περαιτέρω πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή στην Ανατολική και Νότια Ηπειρωτική χώρα και το Αγαίο προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 Μποφόρ. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή