Λ. Ζαγορίτης: Στόχος η ανασύνταξη δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα

«Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ»
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 18:29
A- A A+

Επιδιώκουμε την ανασύνταξη των δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να δουλέψουμε πιο αποφασιστικά και πιο αποτελεσματικά για τα προβλήματα των πολιτικών, δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, λίγο πριν τη συνεδρίαση του διαγραμματειακού συντονιστικού οργάνου του κόμματος. Ο κ. Ζαγορίτης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή, ενώ ερωτηθείς αναμένονται διαφοροποιήσεις, σημείωσε ότι πάντοτε τα στελέχη εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και στην Κεντρική Επιτροπή και στα άλλα όργανα.

Κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, αλλά γνώμες τις οποίες ακούμε με μεγάλη προσοχή, ακόμη και όταν διαφωνούμε κι ακόμη κι όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση τις σεβόμαστε.

Λ. Ζαγορίτης: Δεν υπάρχουν αντάρτες, υπάρχουν γνώμες

Λ. Ζαγορίτης: Δεν υπάρχουν αντάρτες, υπάρχουν γνώμες

Ερωτηθείς ειδικότερα για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αμυνας τόνισε πως κάθε καλοπροαίρετη παρατήρηση είναι αποδεκτή και μελετάται. Πρόσθεσε ακόμη πως η λειτουργία του κόμματος συνεχίζεται αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια και με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη Γραμματέα και με τον ίδιο και απόδειξη είναι οι εκλογικές επιτυχίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή