ΠΑΣΟΚ: «Τροπολογία ντροπή» για την Ολυμπιακή

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008 13:39
A- A A+

Για «τροπολογία ντροπή» με την οποία ορίζεται ο τρόπος εκκαθάρισης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έκανε λόγο ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Τσιόκας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κατατέθηκε από τον υπουργό Μεταφορών χθες τη νύχτα, με εντολή παράτασης του χρόνου λειτουργίας των υπηρεσιών της Βουλής.

«Ενώ όλη την ημέρα συνεδρίαζε η επιτροπή της Βουλής για Ν/Σ σε θέματα Μεταφορών, η κυβέρνηση και ο κ. Χατζηδάκης, διάλεξαν τη νύχτα, εν κρυπτώ και για να καταθέσουν τροπολογία που ορίζει τον τρόπο οριστικής εκκαθάρισης της Ολυμπιακής Αεροπορίας», παρατήρησε ο κ. Τσιόκας σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με ό,τι έγινε στην περίπτωση της Alitalia, «ο κ. Χατζηδάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ υπερέβησαν ακόμη και το ρόλο του μεσίτη αντιτιθέμενων συμφερόντων».

«Η ΝΔ ταπεινώνει τη χώρα, θυσιάζει τους πολίτες και ξεπουλά δημόσιο πλούτο», υπογράμμισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία και να καταθέσει άμεσα το σχέδιο συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή