Γ. Σουφλιάς: Η εσωστρέφεια έπρεπε να σταματήσει

Δηλώσεις Μπακογιάννη, Μεϊμαράκη για την αποπομπή Δαϊλάκη
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 14:43
UPD:16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

A- A A+

Η εσωστρέφεια που εμποδίζει την κυβέρνηση να επιτελέσει το έργο της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, έπρεπε να σταματήσει, τόνισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, σχολιάζοντας μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την αποπομπή του κ. Στ. Δαϊλάκη από την ΚΟ της ΝΔ.

Ο κ. Σουφλιάς σημείωσε πως αυτή την απόφαση έλαβε και η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας: «Δυστυχώς εμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο με τον κ. Δαϊλάκη και έπρεπε να ληφθεί αυτή η απόφαση».

Γ. Σουφλιάς: Η εσωστρέφεια έπρεπε να σταματήσει

Γ. Σουφλιάς: Η εσωστρέφεια έπρεπε να σταματήσει

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής ¶μυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογράμμισε πως όλοι πρέπει να πειθαρχούν στις αποφάσεις της πλειοψηφίας και επανέλαβε πως όποιος διαφωνεί θα πρέπει να παραιτείται.

Στο σημείο αυτό ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ οι οποίες, όπως επεσήμανε, ελήφθησαν ομοφώνως και κατά συνέπεια, τόνισε, θα πρέπει θα πρέπει όλοι να πειθαρχούν.

Πρόσθεσε ακόμη πως για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα μεγάλα προβλήματα της χώρας χρειάζεται σταθερότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι οι βουλευτές θα κινηθούν στην κατεύθυνση αυτή.

Ερωτηθείς τι θα συμβεί αν κι άλλος βουλευτής δεν πειθαρχήσει, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «δεν μπορούμε να συζητούμε με το αν», αλλά στη συνέχεια ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία αφού σημείωσε πως η χώρα αντιμετωπίζει τη μεγάλη διεθνή οικονομική κρίση, τόνισε ότι δεν νοούνται προσωπικές στρατηγικές.

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν νοούνται προσωπικές στρατηγικές

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν νοούνται προσωπικές στρατηγικές

Πρόσθεσε δε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα πρέπει να στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα, υπενθυμίζοντας και τις αποφάσεις που έλεβαε η Κεντρική Επιτροπή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή