Καρατζαφέρης: Η στρατηγική των «ανταρτών» προηγείται εκείνης της ΝΔ

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 15:57
A- A A+

«Είναι προφανές ότι η στρατηγική των "ανταρτών" προηγείται εκείνης της Νέας Δημοκρατίας», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις με την αποπομπή του βουλευτή Δράμας Στ. Δαϊλάκη από την ΚΟ της ΝΔ. «Αντί να τους διώχνει και να τους απειλεί το περιβάλλον του κ. Καραμανλή, θα ήταν σοφότερο να τους καλούσαν στον πρωινό καφέ. Δεν θα ήταν τόσο πικρός όσο είναι σήμερα αυτός ο καφές», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης και αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του κυβερνώντος κόμματος με το ΛΑ.Ο.Σ., είπε:

«Νομίζω ότι χτυπάω σε πόρτα κωφών. Ο κ. Καραμανλής δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι με αυτά τα οποία επιτρέπει και γίνονται γύρω του, φέρνει το μείγμα Συνασπισμός και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Εγώ τον κάλεσα, αλλά η αλαζονεία του περιβάλλοντός του, δεν του επιτρέπει να ανοίξει τα αυτιά του».

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι οι πόρτες του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι ανοικτές για κανέναν εφόσον κατέχει βουλευτική έδρα. «Εμείς, είπε, δεν θα χτίσουμε το Λαϊκό οικοδόμημα από υλικά κατεδαφίσεως».

Όσο για τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου να προηγούνται της ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για πρόσκαιρα αποτελέσματα, τα οποία εξαρτώνται από τη βούληση και την πορεία του κ. Καραμανλή. «Δεν πρόκειται για άνοδο του ΠΑΣΟΚ αλλά για πτώση της Νέας Δημοκρατίας», επανέλαβε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή