Γ. Καρατζαφέρης: Στον Καιάδα η ΝΔ για να σωθεί ο Θ. Ρουσόπουλος

«Ο Κ. Καραμανλής φέρνει στην κυβέρνηση το μείγμα Παπανδρέου-Τσίπρα»
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 14:42
A- A A+

Την πρόθεσή του να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση με το σύνολο των βουλευτών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο ρ/σ Alpha 9,89.

Παράλληλα, βάλλοντας για άλλη μία φορά κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, υποστήριξε πως ο κ. Κώστας Καραμανλής θέλει να πάει σε εκλογές και οδηγεί την παράταξη στον Καιάδα προκειμένου να σωθεί ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς αν είναι «το κρυφό χαρτί του κ. Καραμανλή» απάντησε πως δεν είναι κρυφό, αλλά «καλό χαρτί» και ισχυρίστηκε πως ο πρωθυπουργός θέλει να πάει σε εκλογές «για να διασωθεί ο κ. Ρουσόπουλος και να μη πάει σε ειδικό δικαστήριο» αλλά και για να εκλεγεί τώρα με λίστα, καθώς, όπως ανέφερε, δεν πρόκειται να εκλεγεί ποτέ με σταυρό προτίμησης. «Προκειμένου ο κ. Ρουσόπουλος, που δεν είναι σπλάχνο της παράταξης, να εκλεγεί και σωθεί, ο κ. Καραμανλής οδηγεί την παράταξη στον Καιάδα, φέρνει στην κυβέρνηση το μείγμα Παπανδρέου – Τσίπρα (...) Δεν θέλω να παραδώσω την Ελλάδα στον κ. Τσίπρα».

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως ο κ. Καραμανλής χαρακτηρίζει το ΛΑΟΣ άκρο, σημείωσε: «Ο κ. Καραμανλής είναι της αρχής ότι υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν εννοούνται και υπάρχουν πράγματα που εννοούνται και δεν λέγονται. Αναμένετε και θα δείτε».

Τέλος επανέλαβε πως τις προϋποθέσεις που έχει θέσει για στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων η εθνικοκεντρική πολιτική, «η οποία δεν μπορεί να εκφέρεται με τον τρόπο που εκφέρει η κα Μπακογιάννη» και η φιλολαϊκή πολιτική.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή