Αλ. Τσίπρας: Η πολιτική της ΝΔ έχει χρεοκοπήσει

«Εναλλακτική διέξοδος στη χώρα από μία κυβέρνηση Αριστεράς»
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:13
UPD:15:18
A- A A+

Tην ανάγκη «να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση η χώρα» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση είναι υπό κατάρρευση» και η πολιτική της έχει χρεοκοπήσει.

Σε δηλώσεις του μετά από σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις από την Κόρινθο, όπου επικεφαλής κομματικού κλιμακίου έλαβε μέρος σε συνέντευξη Τύπου της Greenpeace, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ακόμη πως «η εναλλακτική διέξοδος στη χώρα μας έρχεται από μια κυβέρνηση Αριστεράς», βάλλοντας κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως βρισκόμαστε σε μια νέα ιστορική φάση, με εξελίξεις απρόβλεπτες στο διεθνές περιβάλλον, υποστήριξε πως «η συνέχιση της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και που εφήρμοζαν προηγουμένως οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο την κοινωνία».

Παράλληλα, προανήγγειλε τη λήψη πρωτοβουλιών από το Συνασπισμό προκειμένου «την κρίση να μην την πληρώσουν οι οικονομικά ασθενέστεροι» αλλά «να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και το μεγάλο κεφάλαιο».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος για τις δηλώσεις του κ. Κώστα Καραμανλή μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνεται: «Με φανερή απόγνωση ο πρωθυπουργός μας είπε ότι θα συνεχίσει την ίδια πορεία, αυτήν που μας έφερε ως εδώ, χωρίς κανένα σχέδιο, μέχρι να βουλιάξει η χώρα στις αντιφάσεις μια αδιανόητης πολιτικής».

Την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Κορωπί.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή