Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2008 05:58
UPD:08:36
A- A A+

ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στη Θράκη βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στη Μακεδονία νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση από το απόγευμα. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σταδιακά και στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, που θα είναι έντονες μετά το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που θα ενισχυθούν το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή