Την προσοχή των κατοίκων εφιστά η Ν. Λάρισας λόγω ηλεκτροδότησης γραμμής του ΟΣΕ

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008 10:15
A- A A+

Η Νομαρχία Λάρισας εφιστά την προσοχή στους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, ξεκινά σήμερα η ηλεκτροδότηση της γραμμής του ΟΣΕ στην περιοχή των Παλαιοφαρσάλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ηλέκτριση της Γραμμής Μεταφοράς 150 kv σύστημα (Λαμία-Πτολεμαίδα)-Υ/Σ ΟΣΕ 7 (Παλαιοφάρσαλος), η οποία από σήμερα, θα πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκεται υπό τάση.

Ειδικότερα, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων Αγίου Γεωργίου, Βασιλή, Ελληνικού, Κατωχωρίου, Μεγάλου Ευυδρίου, Μικρού Ευυδρίου, Πολυνερίου, και Σταυρού του Δήμου Ενιπέα, καθώς βρίσκονται κοντά στην παραπάνω Γραμμή Μεταφοράς.

Η προσέγγιση στη γραμμή αυτή ή σε κάθε νέα διακλάδωση ή επέκτασή της, καθώς και η αφαίρεση εξαρτημάτων από τους πύργους στήριξης είναι πολύ επικίνδυνη για τη ζωή, προειδοποιεί η Νομαρχία. Ιδιαίτερα, σημειώνει, κινδυνεύουν όσοι προκαλούν από αμέλεια με κυνηγητικό όπλο, ή άλλο τρόπο, σπάσιμο μονωτήρων ή κόψιμο αγωγών.

Παράλληλα, παρακαλούνται οι κάτοικοι του παραπάνω Δήμου και Δημοτικών Διαμερισμάτων του Νομού Λάρισας που γειτονεύουν με τη Γραμμή Μεταφοράς, να ειδοποιούν αμέσως για κάθε παρατηρούμενη ανωμαλία ή βλάβη, στην αστυνομική Αρχή και τις άλλες Αρχές του τόπου ή το γραφείο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού προς αποφυγή ατυχημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή