Κ. Καραμανλής: Αυξημένη συνεργασία υπουργών - βουλευτών

«Καμία ανοχή σε κλειστές πόρτες»
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008 10:52
UPD:11:10
A- A A+

Αυξημένη συνεργασία μεταξύ υπουργών και βουλευτών ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε κλειστές πόρτες για όσους κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Αναγνωρίζω -είπε- ότι στην πορεία μας υπήρξαν και λάθη, ότι χαλάρωσε η ομαδικότητα και ατόνησε η συνεργασία ανάμεσα στην Κ.Ο. και την κυβέρνηση.

Από σήμερα ενισχύουμε αυτή τη συνεργασία, ενισχύουμε το άνοιγμά μας στην κοινωνία και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για τους πολίτες. Θέλω,τόνισε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος τους κυβερνητικούς βουλευτές, να ακούω τις προτάσεις και τις εισηγήσεις σας, όλα όσα λαμβάνετε από την κοινωνία.

Στο σημείο αυτό, ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε μεγαλύτερη και πιο επιτακτική συνεργασία υπουργών - βουλευτών. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να συγκαλούν τους αρμόδιους τομείς της ΚΟ και μίλησε για υποχρέωση έγκαιρης ενημέρωσης όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Εχουν υποχρέωση να το κάνουν τώρα, τόνισε, σε συνεργασία με τους τοπικούς βουλευτές, ζητώντας παράλληλα από τους υπουργούς την άμεση προώθηση νέων δράσεων, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή