Σαγκάη: Έκλεισε ξαφνικά η Ντίσνεϋλαντ λόγω covid - Εγκλωβισμένοι οι επισκέπτες

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 13:31
UPD:13:34
REUTERS/ALY SONG
A- A A+

Σταμάτησε ξαφνικά σήμερα τη λειτουργία της η Ντίσνεϋλαντ Σαγκάης, σύμφωνα με κυβερνητική οδηγία που αφορά τον Covid-19, ενώ έκλεισε η κύρια πύλη και ο περιβάλλων χώρος .

Όλοι όσοι βρέθηκαν εντός του πάρκου μετά τις 27 Οκτωβρίου, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν τρία rapid tests εντός τριών ημερών, ενώ όλοι οι επισκέπτες έλαβαν οδηγίες να παραμείνουν εντός του πάρκου έως ότου τα αποτελέσματα ενός τεστ βγουν αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κύρια πύλη του θεματικού πάρκου, καθώς και ο περιβάλλων χώρος, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα στην ηπειρωτική χώρα έφτασαν τα 2.898 την Κυριακή 30 Οκτωβρίου) ξεπερνώντας τα 2.000 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ενώ αξιωματούχοι σε πόλεις και επαρχίες σε όλη την Κίνα κλείνουν τους χώρους και επιβάλλουν αυστηρότερους περιορισμούς σε εκατομμύρια ανθρώπους για να περιορίσουν σποραδικές εστίες, καθώς πλησιάζει ο χειμώνας.

Σύμφωνα με την εξαιρετικά αυστηρή πολιτική της Κίνας για μηδενικό covid-19, οι πόλεις έχουν πάρει εντολή να ενεργούν γρήγορα για να καταστείλουν τυχόν κρούσματα, με μέτρα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν lockdowns πλήρους κλίμακας. 

Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι την 1/11/21 είχε ξανά κλείσει το πάρκο μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος κορωνοϊού σε επισκέπτη.

Πηγή: CNBC 

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή