Η εκπληκτική Ουνιόν συνεχίζει την προέλαση στην Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 23:14
UPD:23:31
REUTERS/ANNEGRET HILSE
A- A A+

Η μαγική πορεία της «Σταχτοπούτας» Ουνιόν συνεχίζεται στη Γερμανία, καθώς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η ομάδα του Βερολίνου νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Γκλάντμπαχ και παραμένει στην κορυφή.

Η Μπορούσια προηγήθηκε στο 33΄ με τον Ελβέντι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79΄ με κεφαλιά του Μπέρενς και έψαξαν ως το τέλος το νικητήριο γκολ. 

Το VAR «πάγωσε» τους πανηγυρισμούς στο 87΄, καθώς ο σκόρερ Τρίμελ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντοέκι, επίσης με κεφαλιά, έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της ομάδας, που θα μείνει τουλάχιστον για άλλη μία εβδομάδα στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην Κολωνία και τη Χοφενχάιμ, με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της 12ης ημέρας στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το 1-1 (13΄ Κάιντζ - 36΄ Λάρσεν) έμεινε ως το τέλος, κάτι που δεν εξυπηρέτησε κανέναν μιας και αμφότεροι βρίσκονται στη μέση της κατάταξης.

Νωρίτερα, η ουραγός Σάλκε δεν κατάφερε να απειλήσει τη φιλόδοξη Φράιμπουργκ, που πέρασε με 2-0 από τη «VELTINS-Arena» του Γκελζενκίρχεν, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League, που έχει αρκετές φιλοδοξίες στην Μπουντεσλίγκα, επέστρεψε στην τρίτη θέση αφήνοντας πίσω της ένα βαθμό την Ντόρτμουντ και απέχοντας αντίστοιχα -2 και -1 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου και την Μπάγερν Μονάχου.

Και τα δύο γκολ της Φράιμπουργκ σημείωσε ο Βιντσέντζο Γκρίφο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το έκλεισε στο 61ο λεπτό από τα 11 βήματα.

Βίοι αντίθετοι, οι «Βασιλικοί Μπλε» έμειναν καθηλωμένοι στους 6 βαθμούς και την τελευταία θέση, με το μέλλον τους στην κατηγορία να προοιωνίζεται πολύ δύσκολο.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις