Διπρόσωπος ο Παναθηναϊκός στη νίκη με Κολοσσό

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 19:35
UPD:23:03
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά κατόρθωσε να νικήσει με 77-67 τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ κι έφτασε τις τρεις νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στη φετινή Basket League.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τη διαφορά ως το +21 στο ημίχρονο, αλλά χρειάστηκαν δύο συνεχή τρίποντα από Γιώργο Καλαϊτζάκη και Ματέους Πονίτκα στο τελευταίο λεπτό για να κλειδώσουν τη νίκη επί των «θαλασσί».

Η απουσία του Τιγκ ήταν εμφανής στο παιχνίδι της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία συνέχισε να αντιμετωπίζει επιθετικά προβλήματα και να μην απειλεί με συνέπεια το αντίπαλο καλάθι, με εξαίρεση μόνο την δράση του Σταρκς (14 πόντοι στο ημίχρονο). 

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς άνοιξε από νωρίς το rotation, δίνοντας αρκετά λεπτά συμμετοχής στον Μαντζούκα και τον Σαμοντούροβ, αλλά στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε.

Με τον Γιαννόπουλο να σκοράρει από την περιφέρεια (9 πόντοι με 3/4 τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο), ο Κολοσσός βρήκε τον τρόπο να περιορίσει το προβάδισμα του Παναθηναϊκού.

Το -8 (56-48) του 30ού λεπτού ήταν μόνο μια μικρή ένδειξη στην αγωνιστική άνοδο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πλέον είχαν περιορίσει αισθητά τα λάθη τους.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, ήταν άστοχος και νευρικός στην επίθεση, με τη διαφορά με πέφτει ακόμη περισσότερο με καλάθι του Γιανίκ Μορέιρα στο 1'02'' για το τέλος (71-67), για να ακολουθήσουν στον επίλογο τα τρίποντα των Καλαϊτζάκη και Πονίτκα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις