ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του για επικοινωνία με τη 12χρονη

«Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη»
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 18:54
UPD:20:51
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τις φήμες περί εμπλοκής μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του το κόμμα, επισημαίνοντας ότι προχώρησε στην άμεση διαγραφή του.

«Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προηγήθηκε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ενημερώθηκε για την ταυτοποίηση του προσώπου που συνομιλούσε με το ανήλικο κοριτσάκι.

Η Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία

Διαψεύδουν την ενημέρωση κύκλοι του υπουργείου 

 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης θεοδωρικάκος, δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου, με αφορμή ανακοίνωση διαγραφής μέλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζεται από τους συγκεκριμένους κύκλους, ο υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή