Πόλο: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ και «τελικός» το βράδυ

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 14:37
UPD:14:55
A- A A+

Την ήττα με 10-9 από την πανίσχυρη ουγγρική Χόνβεντ γνώρισε ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο αγώνα του στον Δ΄ όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup Ανδρών στο Ζάγκρεμπ, παρότι πάλεψε για την ανατροπή και λίγο έλειψε να την πετύχει.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-1 λίγο πριν από τη λήξη της πρώτςη περιόδου και 7-3 στις αρχές της 2ης, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο γκολ και κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 10-9 κι έχασε την ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία στο φινάλε, σε προσπάθεια στον παίκτη παραπάνω. Τέσσερα γκολ για τους Θεσσαλονικείς πέτυχε ο Χαραλαμπόπουλος.

Η Χόνβεντ, που έκανε το «3Χ3» στον όμιλο, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ για τον «Δικέφαλο», που έχει μέχρι στιγμής τη μεγάλη νίκη επί της Μλάντοστ και την ήττα από τους Ούγγρους, όλα θα κριθούν στον αποψινό αγώνα με την ισπανική Μεντιτεράνι (19:00).

Ο τελευταίος αγώνας της ελληνικής ομάδας είχε προγραμματισμένος γι΄ αύριο (30/10, 11:30), με αντίπαλο την Πρίμορατς Κότορ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις