Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 12:57
UPD:13:16
ΕΛΑΣ
A- A A+

Προφυλακίστηκε σήμερα η 38χρονη κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της στον οποίο έριξε καυστικό υγρό τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η προσέλευσή της στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την απολογία της, έγινε στις 7.30 το πρωί με διαδικασίες- εξπρές ενώ μία ώρα αργότερα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές, ενώ φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης,σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

Σημειώνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή