Κρήτη: 3 τροχαία με 3 νεκρούς σε ένα 24ωρο

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:35
UPD:11:38
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τρία τροχαία δυστυχήματα συνέβησαν στην Κρήτη σε διάστημα 24 ωρών με τραγικό αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από παρόμοια δυστυχήματα στην Κρήτη σε 47.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, υπό συνθήκες που ερευνώνται, δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια ένας 18χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ ο αναβάτης του άλλου δικύκλου να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο φαίνεται πως ήταν ήδη αργά για τον 18χρονο, ενώ ο άλλος δικυκλιστής, ηλικίας περίπου 22 ετών, μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σημειώνεται ότι και ο αδερφός του 18χρονου είχε χάσει επίσης τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανάκια, που είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια πάλι στην περιοχή των Περιβολίων.

Επίσης τα άλλα δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου όταν μία γυναίκα 60 ετών έχασε τη ζωή της στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης ενώ το δεύτερο συνέβη το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου όταν ένας 36χρονος ερευνητής στο ΙΤΕ έχασε τη ζωή του στα Σταυράκια.

Παράλληλα ένας 13χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική στο ΠΑΓΝΗ, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ποδήλατό του.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή